Midzomer moestuin concert

Er zal binnenkort muziek klinken tussen onze grassprietjes, fijnstraal en stokrozen! We hebben muzikanten, waaronder Felix Pulmano en Iris Penning, uitgenodigd voor een Writingscamp om zo zich een paar dagen te laten inspireren door onze plek. Zij zullen op 1 augustus om 20.00 uur een bijzondere uitvoering laten horen. Jullie zijn van harte welkom hier van mee te genieten onder het genot van een hapje en een drankje gemaakt van onze oogst. Neem als je het leuk vindt je instrument mee voor vrije improvisatie rond het kampvuur na het concert.
Datumza 1 augustus 2020
Begintijd20.00
PrijsOp donatie

01.

Wil je meegenieten?
We hebben vanwege corona helaas maar beperkte plek. Meld je daarom per mail aan via info@ecofarmdefoundation.nl.

02.

Wil je deze traditie in stand houden?
Dit evenement is op donatie basis met een adviesbedrag van 5 a 15 euro! Voor een financiële bijdrage zal er een potje klaarstaan bij de bar voor contant geld. Je kunt ook gebruik maken van een Qr-code of eventueel een tikkie sturen.

03.

Hoe kom je er?
Ecofarm de Foundation bevindt zich in het groene hart van de achterhoek. Op Hoegenstraat 2 in Zelhem, Gelderland. De reistijd vanuit Utrecht is ongeveer 1.15 uur. Met OV vanuit Utrecht kom je er door de trein te nemen naar Arnhem Centraal over te stappen op de trein naar Doetinchem. Neem daar de bus richting Vorden en stap uit bij halte Suselbeek. Vanaf daar is het nog een kwartier lopen. Indien nodig kun je ook een lift van ons krijgen van de halte naar de boerderij. Stuur dan een berichtje of bel naar +31634902900 als je er bent.