Aanbod

Onze eigen ecologische producten zijn te koop of te ruil voor een wederdienst. Je kunt een groente pakket samenstellen of los groente, fruit of eieren bij ons krijgen en er is de mogelijkheid het zelf te oogsten. Ook kun je onze eigen gemaakte producten krijgen zoals jam of geweckte groenten. Ons producten aanbod is afhankelijk van het seizoen. Het zijn naturologische, ongeraffineerde producten waarbij we geen gebruiken maken van pesticiden of chemische bestrijdingsmiddelen. We nemen namelijk alle tijd en liefdevolle aandacht om de biodynamische moestuin van onkruid en insecten te ontdoen, door onderanderen Permacultuur in te zetten en we bewateren en oogsten alles met de hand. Heb je interesse in onze producten neem dan contact met ons op of kom eens langs.

Locaties

Voor de verkoop hebben we een vrolijk geverfde kraam bij de oprit staan, met diverse dagverse groenten, stekjes en eieren. Naast ons winkeltje op de ecofarm verkopen we de groenten vaak ook op de markt en vanuit de kofferbak in omgeving Velp.

Sporadisch is de groente verkrijgbaar in het centrum van Utrecht en worden er benefiet-dineetjes georganiseerd bij Werf5. Voor meer informatie over de volgende verkoopmomenten of evenementen, volg ons op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.