Lente viering

Heb jij ook al de lentekriebels?
We vieren graag samen een nieuw vruchtbaar begin!
We hebben de gure noordelijke winter verjaagd die door de straten galoppeerde, de ramen en deuren sloot. Daarmee lacht de vrijheid ons tegemoet! Het is tijd om uit je holletje te komen, het stof van je af te kloppen, je ramen open te zetten en te beginnen met een schone lei. De dagen lengen weer, we lijden geen kou meer en er kan weer gezaaid worden!
De lenteviering is het moment voor creatie en inspiratie. Het is een tijd waarin we samen de natuur in kunnen trekken. We kunnen aan de slag gaan met onze bloemen en plannen zaaien zodat we deze in de zomer tot bloei kunnen laten komen en in de herfst kunnen oogsten. Zuidelijke vogels trekken ons met hun gezang naar buiten. Alle gewassen worden wakker en maken nieuwe scheuten en blaadjes. Lammetjes en konijntjes worden geboren en rivieren zwellen op. Voel de prille zonnestralen op je huid. De mens is herboren! Je kan het voelen aan je lichaam.
We staan stil bij deze bijzondere gebeurtenis net als onze voorouders al eeuwen lang deden. Dit doen we door samen te komen in de vrije natuur op de Foundation en bezig te gaan met verschillende activiteiten op het land met een lentevuur en heerlijk eten.
Datum26 maart 2022
Tijd12:00-17:00

01.

Het programma moet nog bekend worden gemaakt.

Wat heb je nodig?
Voor een dag in de natuur is het fijn om je goed voor te bereiden. Daarom hebben we voor de zekerheid hier alvast een lijstje:
Schoenen die vies/nat mogen worden voor buiten
Regenjas als het regenachtig is
—————————————————————-
Hoe kom je er?
Ecofarm de Foundation bevindt zich in het groene hart van de achterhoek. Op Hoegenstraat 2 in Zelhem, Gelderland. De reistijd vanuit Utrecht is ongeveer 1.15 uur. Met OV vanuit Utrecht kom je er door de trein te nemen naar Arnhem Centraal over te stappen op de trein naar Doetinchem. Neem daar de bus richting Vorden en stap uit bij halte Suselbeek. Vanaf daar is het nog een kwartier lopen.