Rondleiding

Ben je benieuwd naar onze groene plek, hoe we klimaat neutraal proberen te werk te gaan en hoe de natuur zich hersteld? Op zondagmiddag om 13:30 uur is er de mogelijkheid tot een rondleiding van een van de Founders over ons erf.
 
Zoek even contact met ons op, telefonisch of per mail, om zeker te zijn van onze aanwezigheid.

Winkeltje

Interesse in onze seizoens groente, kruiden, eetbare bloemen, fruit of eieren? Deze zijn bij onze boerderij verkrijgbaar. Soms bieden we ook onze eigen gemaakte producten aan, zoals jam, olie, siroop, theekruiden of geweckte groenten. Ons producten aanbod is afhankelijk van het seizoen. Het zijn naturologische, ongeraffineerde producten waarbij we geen gebruiken maken van pesticiden of chemische bestrijdingsmiddelen. We nemen namelijk alle tijd en liefdevolle aandacht om de biodynamische moestuin van onkruid en insecten te ontdoen, door onderanderen Permacultuur in te zetten en we beregenen en oogsten alles met de hand.
 
Onze jam is ook verkrijgbaar bij buurt eetcafe KIEM lokaal in Amsterdam.
 
Heb je interesse in onze producten neem dan contact met ons op of kom eens langs. 

 

Rustpunt

Wil je graag onze boerderij in je fietsroute of wandeling opnemen als rustpunt? Even de benen rusten en genieten van een vers kopje thee met uitzicht op onze pluktuin? Kom gerust langs! Bekijk onze moestuin en strijk lekker neer bij ons in het gras of aan onze picknick tafels met je eigen picknick. Soms zijn er ook zelfgemaakte producten die we je kunnen aanbieden en vraag gerust naar onze oogst.
 
Heb je interesse om bij ons te rusten neem dan contact met ons op of kom eens langs. 

 

Meehelpen ?

Ben je opzoek naar een rustige plek in de natuur? Wil je graag meehelpen een biodiverse plek te creëren en heerlijke recepten eten van eerlijke groenten die je zelf hebt geoogst?

Je bent van harte welkom om ons te bezoeken en te helpen met onze dagelijkse werkzaamheden en projecten. Er zijn altijd wel klussen waar we hulp bij kunnen gebruiken en waar je iets van kunt leren. Dit kan tussen maart en september tijdens onze lente dagen en zomer weken. Hierbij is er ook de mogelijkheid om bij ons te kamperen en mee te eten. 

Heb je interesse om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Lees ook eens onze missie, bekijk onze agenda en stuur een mailtje naar  info@ecofarmdefoundation.nl waarin je iets meer over jezelf verteld.

Iets organiseren?

Wil je graag iets bijdrage aan onze locatie door een evenement organiseren? We faciliteren graag educatieve projecten. Onze locatie is te gebruiken voor open evenementen zoals lezingen of workshops. De Founders beoordelen vooraf of nieuwe projecten passen binnen de doelstellingen van de Foundation. Stuur bij interesse een mailtje naar  info@ecofarmdefoundation.nl waarin je iets over het project verteld.

Vast vrijwilligen ?

Smaakt het naar meer? We kunnen je hulp goed gebruiken! We maken onderscheid tussen twee soorten vrijwilligers. Participanten (vaste vrijwilligers) en sympathisanten (tijdelijke vrijwilligers). Je kunt als participant de tijdelijke vrijwilligers begeleiden en bepaalde hoofdtaken voor de Foundation op je nemen of zelf een nieuw project starten zoals het verzorgen van een stuk van het land. We zijn hiervoor met name op zoek naar mensen die zelfstandig zijn, groene vingers hebben, een timmermansoog of veel interesse hebben in duurzaamheid en graag met hun handen bezig zijn.

Geef zelf aan welke bezigheid hierin je voorkeur heeft, wanneer je wilt rusten en of je betrokken wilt zijn tijdens de eetpauzes.

Neem per mail contact met ons op voor meer informatie.