Ons bezoeken ?

Wil je op bezoek komen op de Ecofarm? Even uit de haast, stress en onrust van deze tijd stappen en opladen? Je bent van harte welkom! Er is de mogelijkheid tot een rondleiding van een van de Founders over ons erf en het proeven van onze naturologische oogst. Dit kan in ruil voor een wederdienst of voor de waarde in euro’s.
 
Ontdek als (vaste)vrijwilliger tussen onze waaiende bloemenvelden nieuwe manieren van werken en ontspannen. Samen tuinieren, genieten van de oogst en op mooie warme avonden, kampvuur met muziek. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen met een van onze sporadische evenementen en workshops.
 
Zoek even contact met ons op, telefonisch of per mail, om zeker te zijn van onze aanwezigheid. 

Meehelpen?

Ben je opzoek naar een rustige plek in de natuur? Wil je graag heerlijke recepten eten van eerlijke groenten die je zelf hebt geoogst. Wil je de fundatie leggen voor een zelfvoorzienende community?

Je bent van harte welkom om ons te bezoeken en te helpen met onze dagelijkse bezigheden en projecten. Er zijn altijd wel klussen waar we hulp bij kunnen gebruiken en waar je iets van kunt leren. Dit kan tussen maart en september tijdens onze lente weken en zomer weken. Hierbij is er ook de mogelijkheid om bij ons te kamperen en mee te eten.

Heb je interesse om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Lees ook eens onze visie en stuur een mailtje naar  info@ecofarmdefoundation.nl waarin je iets meer over jezelf verteld.

Vast vrijwilligen ?

Smaakt het naar meer? We kunnen je hulp goed gebruiken! We maken onderscheid tussen twee soorten vrijwilligers. Participanten (vaste vrijwilligers) en sympathisanten (tijdelijke vrijwilligers). Je kunt als participant de tijdelijke vrijwilligers begeleiden en bepaalde hoofdtaken voor de Foundation op je nemen of zelf een nieuw project starten zoals een stukje land adopteren voor specifiek product. We zijn hiervoor met name op zoek naar mensen die creatief zijn, groene vingers hebben, een timmermansoog of veel interesse hebben in duurzaamheid en graag met hun handen bezig zijn.

Geef zelf aan welke bezigheid hierin je voorkeur heeft, wanneer je wilt rusten en of je betrokken wilt zijn tijdens de eetpauzes.

Neem per mail contact met ons op voor meer informatie.